26 Şubat 2012 Pazar

ADNAN KESKİN: "TOPLAMA KAMPI KURULDU"

CHP’nin 16. Olağanüstü Kurultay’ında divan başkanlığına seçilen Adnan Keskin, konuşma yapıyor. Ak Parti iktidarına yüklenen Keskin, "Aydınlar, gazeteciler toplama kampına koyuldu" dedi.

Ekonomik alanda gelir dağılımının bozulduğunu, işsizliğin arttığını kaydeden Keskin, özgürlüklerin de kısıtlandığını vurguladı. Keskin, "Baskı, işkence üniversitelerin bahçelerine taşındı. Cop, biber gazı adalet özgürlük diyenlerin kader çizgisi oldu" diye konuştu.

Dış politikayı da eleştiren Keskin, "Dış politikamız okyanus ötesinden gelen talimatlar doğrultusunda biçimlendirildi. İnsanımız inanç ekseni farklı unsurlar çerçevesinde bölünüp ayrıştırıldı" dedi.

Keskin, kurultay delegelerine "sivil silkiniş" çağrısı yaparak, Sivil bir direnişe, sivil bir başkaldırıya ihtiyacı var. Türkiye'nin bu sivil silkinişini gerçekleştirecek örgüt CHP'dir" dedi.

1 yorum:

  1. Sn Adnan Keskin siz sahte dincilerin korkulu ruyasisiniz onlarin aklini takit taksit alacak bir tek siz varsiniz dilinize ve kaleminize saglik en icten sevgilerimizle sizinleyiz.

    YanıtlaSil