9 Ağustos 2011 Salı

Gürsel Tekin: “Yarın seçim varmış gibi herkes alanda çalışacak. Eylül ayında Türkiye’nin 81 ilinde yerel seçim startı verilecek”

Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, eylül ayında yerel seçim startı vereceklerini belirterek, ”Yarın seçim varmış gibi herkes alanda çalışacak” dedi.

Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin ve Volkan Canalioğlu, İzmir İl Başkanlığı’nda ilçe başkanlarıyla toplantı yaptı. Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Yüksel’in de katıldığı toplantı çıkışında gazetecilere açıklama yapan Tekin, çok sağlıklı bir toplantı yaptıklarını söyledi. İzmir’de ilçe başkanları ve belediye başkanlarının dayanışma içinde çalıştıklarını belirten Tekin, İzmir’de herhangi bir sorun olmadığını dile getirdi.

Toplantıda Türkiye’nin sorunlarını da konuştuklarını kaydeden Tekin, ”Neler konuşmadık ki; ekonomik kriz var, siyasal sorunlar var, terör sorunu var, örgütlerimizin önümüzdeki seçimle ilgili yapacakları çalışmalar var, onları konuştuk, başka ne bekliyordunuz?” dedi.

İlçe başkanlarının taleplerini de aldıklarını ifade eden Tekin, şöyle devam etti:

”Elbette arkadaşlarımızın talepleri vardı, Genel Merkez olarak bizim yapmamız gerekenler var, onları yapacağız. Bizim arkadaşlarımızdan beklentimiz yarın seçim varmış gibi herkes alanda çalışacak. Başta bizler, Sayın Genel Başkanımız ve genel başkan yardımcıları, milletvekilleri, parti meclis üyeleri dahil olmak üzere önümüzdeki günlerde bütün CHP kadrolarını sokakta göreceksiniz. Eylül ayında Türkiye’nin 81 ilinde yerel seçim startı verilecek. Tarih daha belli değil. Sayın Genel Başkanımızın büyük olasılıkla 8 Eylül’de İzmir programı var, bilahare tekrar İzmir’de olacak.”

Tekin, ilçe başkanlarıyla yapılan toplantıda belediye başkanlarıyla yaşanan krizin gündeme gelmediğini örgüt meselelerini ve seçim çalışmalarını konuştuklarını sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder