6 Aralık 2011 Salı

GÜRSEL TEKİN'İN ACI GÜNÜ


CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in annesi toprağa verildi. Anne Heyrat Tekin için Karacaahmet Şakirin Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine Genel Başkan Kılıçdaroğlu da katıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in annesi Heyrat Tekin’in cenazesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı törenle İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, öğle ezanı öncesinde camiye geldi.

Anne Heyrat Tekin için Karacaahmet Şakirin Camisi’nde düzenlenen cenaze töreninde, oğulları Gürsel, Yüksel, Tuncer ve Cevdet Tekin ile CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil taziyeleri kabul etti.

Heyrat Tekin’in cenaze namazını, kısa bir süre sonra görevi devredecek olan İstanbul Müftüsü Mustafa Çağrıcı kıldırdı.

Helallik alınması sırasında Gürsel Tekin’in gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Heyrat Tekin’in cenazesi, kılınan namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenaze törenine, CHP genel başkan yardımcıları Erdoğan Toprak ve Nihat Matkap, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP’li milletvekilleri Süheyl Batum, Umut Oran ve Sinan Aygün, HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, bazı ilçe belediye başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Törene, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve tutuklu CHP Zonguldak milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi ve kurum çelenk gönderdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder