22 Eylül 2011 Perşembe

Gürsel Tekin: “Sayın Başbakan iki günde 4’ü kadın 11 cenazemiz var. Bırak İsrail’e kalkan olmayı da, kendi vatandaşının malına canına kalkan ol”


Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin yazılı bir açıklama yaparak terörü ve terörist saldırıları kınadı, Hükümeti, Başbakanı sorumluluğunu hatırlamaya çağırdı.

Tekin’in yazılı açıklaması şöyle:

“Sayın Başbakan iki günde 4’ü kadın 11 cenazemiz var. Bırak İsrail’e kalkan olmayı da, kendi vatandaşının malına canına kalkan ol…”

2 günde asker, polis, korucu, kadın, erkek toplam 11 cenaze kaldıran 40’tan fazla yaralısı olan ülkemizde Cumhurbaşkanı Almanya’da, Başbakan Amerika’da, Meclis ise kapalı.

Sayın Başbakan İsrail’e kalkan olmayı ve gizli avukatlığını yapmayı bildiği kadar, öte yandan, başta komşularımız olmak üzere, bütün dünyanın sorunlarını çözebilecek hayal tüccarı rolüne soyunduğu kadar, terörü önleme konusunda da üzerine düşeni yapmalı, Türkiyemizde ateşin hergün daha fazla düştüğü yeri yaktığını, daha çok ananın ağlamaya başladığını görmelidir.

7’den 70’e hepimizin nefretle kınadığı terörist saldırılarda canlarını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor ve Hükümeti, Başbakan’ı sorumluluğunu hatırlamaya davet ediyorum…”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder